top of page
Anchor 1

OVER IWAN BEAN

 

 

´GEDREVEN DOOR PERSOONLIJK LEIDERSCHAP´

 

Als kleine jongen was ik altijd al geïnteresseerd in sport. Voetbal, squash, schaken, boksen; ik vond deze sporten allemaal interessant en energiegevend. Ik merkte dat ik van al deze sporten iets kon leren dat mij ook verder bracht in mijn werk en privéleven. De sport die ik het langst beoefen is de bokssport. Een sport waar ik ontzettend veel uit heb gehaald gedurende mijn carriére. Omgaan met weerstand, strategievorming, meebewegen met de context het inspireren van mijn teams/afdelingen; ik vond een mooie verbinding met deze sport en de gebruikte deze in mijn rol als coach, manager en leider.

 

Na mijn laatste studie (Executive MBA, Nyenrode) ben ik meer en meer geïnteresseerd geraakt in de wijze waarop senior managementteams zich ontwikkelen, reflecteren op hun handelen als collectief én individueel.

 

Mijn overtuiging is dat trainingen voor senior managers op het vlak van Leiderschap gewoonweg niet meer voldoende uitdagen en meer en meer op elkaar lijken. Het aantal verschillende coachingstechnieken dat wordt ingezet is inmiddels zeer divers, het ene managementboek biedt nauwelijks meer andere inzichten dan het andere en de Powerpoints verschillen weliswaar steeds meer van vorm maar de inhoud blijft toch echt grotendeels hetzelfde.

 

Hoe raak je dan als senior manager nog geïnspireerd? Hoe daag je jouw team uit met resultaat? Hoe kom je met elkaar tot die diepere laag om zo uitstekend te presteren en ook samen verder te bouwen?

 

Kortom, hoe voel je Leiderschap, hoe beleef je Leiderschap en wat kun je echt meenemen naar de werkvloer; als individuele manager, leider, coach en als organisatie.

Iwan Bean is eigenaar van Iwan Bean Leiderschap, Training en Coaching en richt zich in het bijzonder op complexe leiderschapsthema’s waarbij strategie, beleid, en de implementatie centraal staan. Iwan heeft twee executive MBA-opleidingen afgerond op Nyenrode naast een master bij de Universiteit van Amsterdam en een postdoctoraal bij de Erasmus Universiteit.

Daarnaast vervult hij, op interim basis, diverse directiefuncties binnen- en buiten de Rijksoverheid met name op beleid, uitvoering en toezicht. Vanuit die functies heeft hij veel ervaring met diversiteit, inclusie en innovatie waarbij de productieve en constructieve strategieën centraal staan in combinatie met een heldere verbindende implementatie. In het eerste kwartaal 2024 verschijnt zijn managementboek waarbij een constructieve en vernieuwende aanpak wordt behandeld op dit onderwerp.

Op het niveau van inclusief persoonlijk leiderschap en het leiderschap van organisaties. Niet polarisere
nd maar verbindend. Vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid. De kunst is om niet te polariseren maar te verbinden. Stoppen met praten maar te handelen vanuit inclusief meesterschap.

DIRECT CONTACT

Tel: 0031-6523 53 236

 

OF GEBRUIK ONDERSTAAND FORMULIER

 

Uw bericht is ontvangen!

bottom of page